Forside
Sex

Guide til rimjob | Kom godt i gang med rimming

Heylove

22. februar 20247 minutters læsning

Guide til rimjob | Kom godt i gang med rimming

Hvorfor kan det føles så lækkert at blive slikket i numsen? Et rimjob kan være meget tilfredsstillende, både at give eller opleve på egen krop. Mange finder ud af, at rimming virkelig kan være en game-changer i et forhold og en perfekt start til forspil. Men hvorfor? Og hvordan kommer du i gang. Læs hvordan du kommer i gang med rimjob.

Kvinde med tungen ude inden rimjob

Hvad er rimming?

Rimming, også kendt som rimjob eller anilingus, er når du bruger din mund, tunge og læber til at lege og pirre din partners anus. Rimjobs er mega populære som en del af forspillet, eller som en ekstra spicy tilføjelse til oralsex, og det er der en god grund til.

Anus er fyldt med følsomme nerveender, hvilket gør rimming utroligt nydelsesfuldt – og det er ikke engang det bedste ved det. Det, der virkelig gør fedt, er, at alle har et røvhul, så uanset hvem du er, kan du prøve kræfter af med det.

At slikke er grundteknikken, men der åbner sig et hav af muligheder for eksperimentering. Variér tungens bredde og spidshed, justér trykket fra blidt til fast mod anus. En forsigtig pusten af luft i området efter du har slikket kan også være behageligt, da det leger med kuldereceptorer omkring anus og giver en dejlig fornemmelse.

Hvordan giver jeg et godt rimjob?

Hvis du eller din partner tænker på at begynde på rimming, er det godt at have styr på, hvordan du kan bruge din tunge, og hvordan du herudover kan booste din partners oplevelse.

Men husk, der findes ikke en "rigtig" eller "forkert" måde at give et rimjob på – det handler helt om, hvad der tænder dig eller din partner. Den bedste strategi er oftest bare at spørge direkte, "er det dejligt sådan her?" eller bede din partner sige til, når du rammer det helt rigtige sted.

Vi har samlet nogle af de mest gængse teknikker til, at pifte dit rimming-game op, plus nogle tips til at bringe andre kropsdele i spil under rimjobbet for lidt ekstra inspiration.

1. Op og ned

Den generelle teknik er at slikke op og ned, lidt som når man smager på en sodavandsis. Du kan gøre din tunge flad, eller bruge spidsen til at lave hurtige og langsomme bevægelser.

2. Fra side til side

Bevæg din tunge i fra side til side, enten hurtigt eller langsomt, og kombiner det eventuelt med bevægelser op og ned.

3. I mønstre eller cirkler

Hvis du synes det bliver for ensformigt, kan du med fordel prøve at lave cirkler eller andre mønstre med tungen med tungen.

4. Kulde og varme

Overvej at introducere spændende temperaturforskelle i rimming ved enten at afkøle din tunge med en isterning i 10 sekunder eller varme den op med en slurk varm te. Nogle gange kan det også være nok bare at puste nænsomt på numsehullet. Kombinationen af temperaturforskelle sammen med varierende tungebevægelser er for de fleste utroligt frækt og ophidsende.

5. Kunstpauser

Når du har kombineret nogle af de ovenstående teknikker i et par minutter, kan du med fordel tage en kort kunstpause, hvor du kærtegner din partner på anden vis. På den måde får anus lov til at hvile, og det vil føles som en ny start, når du begynder igen.

6. Kombiner rimming med sexlegetøj

Dette er nok den mest krævende teknik og vi anbefaler generelt, at du taler med din partner om dette inden. Du kan både bruge penetrerende sexlegetøj, såsom en butt plug eller prostatastimulator, samtidig med at du slikker i kanten af anus. Andre vibratorer kan også anvendes til ekstra stimulering af mellemkødet, klitoris eller nipples. Der er stort set ingen grænser for, hvordan sexlegetøj kan integreres sammen med rimming.

7. Gode stillinger under et rimjob

Den typiske stilling for et rimjob er en variation af missionærstillingen, hvor giveren sidder på knæ, mens modtageren ligger på ryggen med benene spredte eller løftet op. De fleste undervurdere dog, at tilpasse og variere stillinger undervejs. Doggy style, som er velkendt for mange, er også fremragende til rimjobs. Når din partner er i denne position med numsen opad, bliver det let for dig at sprede ballerne og komme tæt på med tungen. For modtageren kan det tilføje et pirrende element at de ikke kan se dig, hvilket gør det muligt for dem at lade fantasien løbe løbsk, og for nogle føles det som om, de har mere kontrol over situationen.

Ligesom med alt andet sex, er det kun fantasien der sætter grænser for hvilke stillinger i kan prøve. I sidste ende handler det om, hvad du og din partner foretrækker.

8. Kombiner rimjob med andre seksuelle aktiviteter

Jep, du hørte rigtigt, dobbelt op på nydelse! Her begynder det for nogen at blive mere avanceret, fordi der skal multitaskes. Du kender sikkert det, at jonglere to køkkenopgaver: røre i gryden mens du hakker grøntsager? - det kan være rigtig svært. Multitasking kommer du ikke udenom her, men vi lover dig, at din partner vil værdsætte det!

På ham

Når du kan mærke, at du han virkelig nyder at blive slikket, kan du med fordel forsøge med at kærtegne hans kønsdele eller andre kropsdele samtidig. Du kan nænsomt massere hans pung eller testikler med din hånd eller tage fat i roden af hans penis og give ham et handjob. Det kan endda være, at du kender ham så godt, at du ved hvad han bedst kan lide, så prøv netop det. Når du stimulerer hans krop flere steder øges sanserne og blodtilstrømningen og det kan virkelig være med til at give intens nydelse.

På hende

Når du fornemmer, at hun nyder at modtage rimjobbet, kan du udforske og udvide oplevelsen ved også at fokusere på andre erogene zoner samtidig. Prøv at stimulere hendes klitoris, vulva eller vagina med dine fingre, mens du fortsætter med at slikke. En anden måde at øge intensiteten på er at bruge en vibrator eller andet legetøj til at berøre andre følsomme områder, som hendes brystvorter eller indersiden af hendes lår. Når du stimulerer hende flere steder vil det ikke kun øge blodtilstrømningen og sanseligheden, men også maksimere den samlede nydelse. 

Vi må ikke glemme den bedste del: Du behøver ikke selv at stå for alt arbejdet. Fortæl og opfordre i stedet modtageren til, hvordan de selv kan stimulere deres egen krop imens du slikker dem. 

Hvordan kommer jeg i gang med rimming?

Tal åbent med din partner

At være ærlig og have tillid til hinanden er nøgleelementer, når du ønsker at udforske nye sider af dit sexliv. Rimming kan være et sensitivt område og ofte en tabubelagt aktivitet, især blandt mænd i heteroseksuelle forhold, kan det være svært at bringe op for sin partner. Det er på tide at kaste fordomme og tabuer over bord - den forældede og unødvendige opfattelse af, hvad heteroseksuelle "burde" nyde, udfordrer vi gerne. Glæden ved analstimulering bør aldrig føre til skam eller behovet for at genoverveje sin seksualitet. I virkeligheden bidrager det til en dybere connection med din partner.

Rengøring inden rimjob

Røven, anus og anal er for mange forbundet med urenheder hvilket kan skræmme folk væk - og det er seriøst en skam, for det er pærenemt, at gøre den ren.

Start med et bad - fokuser på området omkring anus og brug masser af mild sæbe og vand. Hvis du gerne vil være ekstra komfortabel, kan du bruge en anal douce skylle dig.

  • Fyld din anal douche med lunkent vand og påfør en smule vandbaseret glidecreme på spidsen af douchen for at gøre indføringen mere behagelig.
  • Indfør spidsen af douchen. Det er vigtigt at slappe af i musklerne for at gøre processen så komfortabel som muligt.
  • Klem forsigtigt på douchen for at frigive vandet og hold vandet inde i et kort øjeblik.
  • Gå på toilettet eller lad vandet løbe ud i bruseren.
  • Gentag indtil du føler dig ren - vandet vil til sidst være klar.

Hvis du er grundig med rengøringen inden rimjob sikrer det ikke kun en bedre oplevelse, men derudover, at begge parter føler sig trygge og komfortable i akten.

Populære produkter til rimjob

Don Domingo Anal doucheDon Domingo Anal douche
Don Domingo Anal douche

169 kr

Unilove Thrill fjernbetjent mini bullet vibratorUnilove Thrill fjernbetjent mini bullet vibrator
Unilove Thrill fjernbetjent mini bullet vibrator

249 kr

2 varianter

Unilove Thrill fjernbetjent mini bullet vibrator
Unilove Thrill fjernbetjent mini bullet vibrator stående med fjernbetjening

Ofte stillede spørgsmål om rimming

Se alle artikler med tag:

Skrevet af

Heylove

Alle fortjener fantastisk sex. Mind-blowing, tåkrummende, vidunderlig sex.