Forside
Sexlegetøj

Den ultimative guide til klitorisvibratorer

Portrætbillede af Heidi Kokborg i midtbyen

Heidi Kokborg

16. februar 20247 minutters læsning

Den ultimative guide til klitorisvibratorer

Takket være tv-serier, såsom Sex and the City og Girls, er vibratorer blevet meget mere mainstream. Men det kan stadig være svært at vælge den helt rigtige vibrator - særligt hvis du er en newbie. Derfor har vi skrevet denne guide, så du kan vælge den perfekte klitotisvibrator, der vil få dig til at komme igen og igen og igen… Lad os komme i gang!

Letpåklædt kvinde i en seng med Amina mushroom klitoris vibrator

For mange er vibratorer omgivet af et slør af mystik krydret med lidt tabu. Det vil vi gerne være med til at ændre. Sex og nydelse er en naturlig del af livet, og tro os, når vi siger, at den rigtige klitorisvibrator kan gøre det hele meget bedre - uanset om du har en lille solosession, eller om du gerne vil spice parforholdet lidt op. Klitorisvibratorer kommer i feminine designs og flotte farver, og de er must-haves i natbordsskuffen og til sexy weekend getaways. Lad os kigge nærmere på, hvad klitorisvibratorer er, hvordan du vælger den rigtige, og ikke mindst hvordan du opnår maksimal nydelse med denne lille magiske device.

Klitorisvibratorer 101: Hvad er det, og hvordan virker de?

Måske har du hørt dine veninder tale om vibratorer, og nu er du selv blevet nysgerrig. Vi bebrejder dig ikke! Vibratorer er ren magi, og de vil tage din nydelse til et helt nyt niveau, du slet ikke troede fandtes. Tro os: Når du først har prøvet en klitorisvibrator, vil du undre dig over, hvordan du nogensinde levede uden en.

Når det kommer til vibratorer, findes der groft sagt to typer: Klitorisvibratorer eller G-spot vibratorer. Du kan faktisk også få vibratorer, der rammer begge på én gang. Inden for hver af disse to kategorier findes der yderligere forskellige typer - men mere om det senere.

G-spot vibratorer er den indre superstjerne, mens klitorisvibratoren er den ydre rockstjerne. Klitorisvibratorer har typisk et mindre og mere kompakt design og findes i mange udgaver, såsom bullet vibratorer og wand vibratorer. Klitorisvibratorer er designet til at give dig intens nydelse på den mest sensitive nydelseszone (der er næsten 10.000 nerveender på klitoris!) - nemlig din klitoris. Uanset om du er solo, eller du har planer om at invitere din partner med til legen, vil disse små vidundere give dig intense, tåkrummende orgasmer.

En verden af klitorisvibratorer

Som nævnt findes der flere forskellige typer af klitorisvibratorer, der kan give dig alt fra blid og sensuel nydelse til mind-blowing orgasmer. Her er de mest almindelige klitorisvibratorer, der vil gøre dig blød i knæene:

En bullet vibrator har et diskret design og er så lille, at du nemt kan have den i tasken. Men bliv ikke narret af det lille, søde design: Du får en imponerende vibrationsstyrke, der kan give enhver intense orgasmer. Bullet vibratorer er perfekte til newbies.

Som navnet afslører får du her en magisk tryllestav, der har et langt skaft. Oprindeligt blev magic wands udviklet til massage, men det gik hurtigt op for mange, at den også er fantastisk på klitoris. Med en magic wand får du alt fra milde til kraftfulde vibrationer - vi er fans! Derudover er hovedet på en magic wand ofte fleksibel, så det har aldrig været nemmere at ramme lige præcis dit sweet spot, så du kan komme igen og igen.

En anden perfekt vibrator til nybegyndere (som erfarne også vil elske)! Klitorisstimulatorer kombinerer vibrationer med en blid sugeevne, der sikrer en intens stimulering af klitoris.

Kan du huske, vi nævnte, at der findes en vibrator, der rammer både klitoris og G-punktet? Drumroll, please… Rabbit vibratorer! En rabbit vibrator er perfekt til dig, der allerede har lidt erfaring med vibratorer og er klar til at pifte tingene til op… Uh La La!

Sådan vælger du den rigtige klitorisvibrator

Hvis du er helt ny til vibratorer, kan det være overvældende at vælge en. Bare rolig, vi guider dig her til, hvordan du finder det helt perfekte match. Der er ikke én perfekt vibrator, der passer til alle. Det handler om dine personlige præferencer og smag og behag. Overvej, hvilken vibrator, der gør dig blød i knæene og giver dig the big O… Slip bare fantasien løs, når du skal vælge din nye vibrator.

Her er vores hotte tips til, hvad du skal overveje, når du skal vælge en vibrator:

  • Vil du gerne have stimulation af klitoris, G-punktet eller måske begge dele på én gang? Klitorisvibratorer er små og diskrete og kommer i et væld af feminine og sexede designs, der sender dig direkte i den syvende himmel.
  • Er du nybegynder eller mere erfaren? Hvis du er nybegynder anbefaler vi, at du starter med enten en bullet vibrator eller en klitorisstimulator. Begge er nemme at bruge, og de vil helt sikkert ‘hit the spot’. Er du mere erfaren, kan du overveje en rabbit vibrator, der rammer både klitoris og G-punktet.
  • Hvor mange features vil du gerne have? Du kan få vibratorer, der har mange indstillinger, når det kommer til vibrationer og hastighed, men du kan også få vibratorer med færre indstillinger. Vi kan personligt godt lide, at der er lidt flere hastigheder, så du kan ‘opbygge’ spændingen. Selv hvis du er nybegynder, kan flere hastigheder og vibrationsindstillinger være en fordel, så du kan eksperimentere med, hvad der tænder dig, og hvad der virkelig får dig til at skrige af ren nydelse!
  • Vælg en vibrator af høj kvalitet. Vi foretrækker personligt vibratorer af silikone, da silikone er allergivenligt, og det føles silkeblødt mod huden. Undgå materialer, såsom gummi, da det kan tiltrække bakterier. Husk naturligvis altid at rengøre din vibrator efter brug.

Uanset hvilken klitorisvibrator du vælger, kan du ikke gå helt galt i byen, og du vil garanteret opnå intens nydelse. Hvis du stadig er i tvivl om hvilken vibrator du skal vælge, kan du se vores fulde udvalg af vibratorer her eller læse med nedenunder, hvor vi giver vores bud på vibratorer til nybegyndere, erfarne og par.

Klitorisvibratorer til nybegyndere

Her er vores absolutte favoritter til nybegyndere (pssst… selv hvis du har skuffen fuld af vibratorer, vil du også elske disse tre vibratorer!). De har alle et smukt design og er nemme at anvende, så du kun skal koncentrere dig om at komme!

Amina Bullet mini klitoris og nipple vibrator ståendeAmina Bullet mini klitoris og nipple vibrator
Amina Bullet mini klitoris og nipple vibrator

199 kr

LANA Lusty pulserende klitoris vibrator, sortLANA Lusty pulserende klitoris vibrator, sort

Spar 20%

Vores favorit
Nyhed
LANA Lusty pulserende klitoris vibrator, sort

400 kr

500 kr
Amina Pandora pulserende klitoris stimulatorAmina Pandora pulserende klitoris stimulator
Nyhed
Amina Pandora pulserende klitoris stimulator

389 kr

Klitorisvibratorer til erfarne

Bare rolig, vi har selvfølgelig også klitorisvibratorer til dig, der allerede har en samling af vibratorer og er klar til at tage din nydelse (og sexliv!) til nye højder. Ready, set, cum!

Amina Curvey silikone g-spot dildo vibratorAmina Curvey silikone g-spot dildo vibrator
Amina Curvey silikone g-spot dildo vibrator

449 kr

2 varianter

Amina Curvey silikone g-spot dildo vibrator
Amina Curvey silikone g-spot dildo vibrator
Mini magic wand i håndenAmina Truth 2-i-1 genopladelig wand og dildo vibrator
10 Vibrationsindstillinger
Amina Curvey silikone g-spot dildo vibratorAmina Curvey silikone g-spot dildo vibrator
Amina Curvey silikone g-spot dildo vibrator

449 kr

2 varianter

Amina Curvey silikone g-spot dildo vibrator
Amina Curvey silikone g-spot dildo vibrator

Klitorisvibratorer til par

Hvis du ikke allerede har prøvet at bruge en vibrator med din partner, så er det på tide! Det vil spice sexlivet op og gøre aftenen lidt sjovere! Du kan sådan set bruge alle vibratorer med din partner - du kan både bruge den på dig selv eller få din partner til at bruge den på dig. Vi har særlig én vibrator vi elsker til par (fjernbetjeningen gør det ekstra sexet og sjovt):

Unilove Thrill fjernbetjent mini bullet vibratorUnilove Thrill fjernbetjent mini bullet vibrator
Unilove Thrill fjernbetjent mini bullet vibrator

249 kr

2 varianter

Unilove Thrill fjernbetjent mini bullet vibrator
Unilove Thrill fjernbetjent mini bullet vibrator stående med fjernbetjening

Tips & tricks til at få mest muligt ud af din klitorisvibrator

Okay, hvis du er total nybegynder, og du ikke aner, hvor du skal starte, så frygt ej! Vi har samlet en række tips og tricks til dig der er ny i gamet, og som stadig er lidt usikker (bare rolig, i løbet af ingen tid vil du blive selvsikker).

  • Sørg for, at du er alene. Selvom du sagtens kan bruge en vibrator med din partner, så foretrækker de fleste at være alene den første gang, indtil de føler sig fortrolig med vibratoren - men hvis du føler dig tryg ved at bruge din vibrator med din partner første gang, så go for it!
  • Skab en sexet stemning. Tænd diffuseren med æteriske olier, tænd et par stearinlys, læg rent sengetøj på, tag et bad, tag evt. frækt undertøj på, sæt musik på der får dig i den helt rette stemning… Skab en stemning, der tænder dig for at komme i ‘humøret’.
  • Brug glidecreme! Tro os, det gør hele forskellen. Din oplevelse med en vibrator bliver SÅ meget bedre, når du bruger smørelse af den ene eller anden art. Det får vibratoren til at glide langt nemmere - det gør bare alt bedre.
  • Okay, så er det tid til at tænde vibratoren, og her skal der eksperimenteres. Leg med de forskellige vibrationsmønstre og hastigheder. Vær ikke bange for at udforske! Hvad føles godt? Husk også at bevæge vibratoren! Tag dig god tid til at finde ud af, hvad der føles virkelig godt for dig. Luk øjnene, og bare giv dig hen til oplevelsen uden at tænke for meget over det.

Happy vibing!

Se alle artikler med tag:

Skrevet af

Portrætbillede af Heidi Kokborg i midtbyen

Heidi Kokborg

Journalist og tekstforfatter med en passion for det skrevne ord og en dyb kærlighed til storytelling. Oprindeligt fra Danmark, men nu bor jeg i Tauranga, New Zealand, sammen med min partner.

Når jeg ikke er fordybet i ord, finder du mig ofte på sofaen sammen med en god bog, på vandretur i naturen, eller ude at udforske nye kulturer og lande. Højst sandsynligt med en kop kaffe i hånden!